In deze tijden van onzekerheid en corona-crisis heeft het team van Paul de Pierre besloten om u dagelijks te kunnen voorzien van een vers gemaakte dagschotel. (Afhalen of Leveren)

7/7 keuze uit

klassieke, gezonde, lekkere, voedzame en dagverse gerechten:

veilig

uiterst hygiënisch de strengste normen

praktisch

bestel online thuislevering of afhalen 7/7

gezond

versterkt het immuunsysteem

Dit tijdelijke traiteur-concept is gebaseerd op 3 hele belangrijke pijlers:

1) VEILIG

We hanteren hele strenge regels naar veiligheid en hygiëne toe.
Zowel voor ons eigen personeel als voor onze klanten. Contact met de klanten wordt vermeden en structureel is alles zo opgebouwd dat er overal een veilige afstand is, alsook het overenthousiast gebruik van ontsmettingsmiddel om toch maar zeker te zijn. Dit geldt niet enkel voor ons personeel, maar ook voor onze leveranciers en onze klanten. De toegang tot onze zaak kan pas na een screening van temperatuur en verplicht ontsmetten van de handen, alsook het bewaren van 2 meter afstand. Wij vragen ook iedereen om met de kaart te betalen.

Zowel afhaal als leveren is mogelijk. Bij leveren is er geen contact met onze medewerkers. Bij afhaal gaan we werken met een soort drive-in.
Voor afhaal bij slecht weer is in de feestzaal alles omgebouwd om overal 2 meter afstand te kunnen houden tussen de klanten.

Wij werken ook met leveranciers en producenten uit de regio. Van de landbouw naar de kookpot. Korte keten...

2) GEZOND

Om samen deze epidemie te kunnen bestrijden is het allerbelangrijkste een goede weerstand opbouwen. Dit kan enkel als je gezond eet!
Daarom werken wij met lokale landbouw en producenten die een biologisch verantwoorde landbouw doen. Onze gerechten worden ook opgemaakt in de optiek om deze zo gezond en vitaminerijk mogelijk te maken. Gezonde producten met zorg bereid om een maximum aan weerstand op te bouwen.

3) TOEGANKELIJK

We hebben beslist om de gastronomische Paul de Pierre even stil te leggen, zodat wij met “Plat du Jour” u klassieke, gezonde, toegankelijke gerechten kunnen brengen met onze kennis van koken.
Gemakkelijk op te warmen.
Gemakkelijk af te halen.
Of laat u gewoon leveren.
Wij leveren 7 op 7!

U kan de gerechten ook bestellen in een speciale diepvries verpakking. Deze worden vers gemaakt maar u kan deze gemakkelijk invriezen zonder kwaliteitsverlies voor later!